Day: March 30, 2023

Η Χαρά Κεφαλίδου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ελλάδα 94.3 fm”
Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ελλάδα 94.3 fm"

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου, η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής N. Δράμας και τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ελλάδα 94,3 FM” και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κοντονή.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

Ομιλία Χαράς Κεφαλίδου στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής (βίντεο και ομιλία)

Ομιλία της Χαράς Κεφαλίδου, βουλευτού Δράμας και υπεύθυνης Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Μέτρα στήριξης των συγγενών των θυμάτων και των πληγέντων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών της 28ης Φεβρουαρίου 2023, συνταξιοδοτική διάταξη, ρυθμίσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας των συγκοινωνιών, διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης, παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό της τουριστικής νομοθεσίας και άλλες επείγουσες διατάξεις».

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

Περισσότερα…

Χαρά Κεφαλίδου: Ανάγκη στήριξης των τρίτεκνων εκπαιδευτικών.
Κατάθεση Αναφοράς προς τους Υπουργούς Παιδείας & θρησκευμάτων και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Αρ. Πρωτ.:1702/05-04-2023

Σε συνέχεια Αναφοράς στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, για τη στήριξη των πολυμελών οικογενειών με τρία τέκνα Ν. Δράμας, Αναφορά κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και Υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, προς τους Υπουργούς Παιδείας & Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωστή Χατζηδάκη, με αφορμή την επιστολή της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.), με την οποία επισημαίνεται η ανάγκη στήριξης των εκπαιδευτικών με τρία τέκνα.  

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Αναφοράς:

Περισσότερα…

Η Χαρά Κεφαλίδου στην εκπομπή FOCUS του FORMedia TV με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη
Συνέντευξη στην εκπομπή FOCUS του FORMedia TV (βίντεο)

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου, η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στην εκπομπή FOCUS του FORMedia TV και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Χαρά Κεφαλίδου: Κατάθεση Τροπολογίας για την κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων Γεωπόνων, Δασολόγων και Ιχθυολόγων, 5ετούς φοίτησης – Τροποποίηση του αρθρ. 1 του Π.Δ. 344/2000.
Κατάθεση Τροπολογίας στη Βουλή με Αρ. Πρωτ.: 1679/162/29-03-2023

Τροπολογία για την «Κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων Γεωπόνων, Δασολόγων και Ιχθυολόγων, 5ετούς φοίτησης – Τροποποίηση του αρθρ. 1 του Π.Δ. 344/2000» κατέθεσε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και Υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων, μαζί με βουλευτές της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, στο σχέδιο νόμου του Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων “Μέτρα στήριξης των συγγενών των θυμάτων και των πληγέντων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών της 28ης Φεβρουαρίου 2023, συνταξιοδοτική διάταξη, ρυθμίσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας των συγκοινωνιών, διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης, παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό της τουριστικής νομοθεσίας και άλλες επείγουσες διατάξεις”.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Τροπολογίας:

Περισσότερα…