Day: May 23, 2022

Η Χαρά Κεφαλίδου στο πάνελ της εκπομπής “TONIGHT” του ACTION24
Συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής "TONIGHT" του ACTION24 (βίντεο)

Στην ενημερωτική εκπομπή “TONIGHT” του τηλεοπτικού σταθμού ACTION24, με τον δημοσιογράφο Γιώργο Πιέρρο, συμμετείχε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής για το 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Η Χαρά Κεφαλίδου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Φωνή της Ελλάδας – Ελληνική Ραδιοφωνία” και την εκπομπή “Η Ελλάδα στον κόσμο”
Η Χαρά Κεφαλίδου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Φωνή της Ελλάδας – Ελληνική Ραδιοφωνία” (βίντεο)

Συνέντευξη παραχώρησε την Πέμπτη 23 Μαΐου, η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Φωνή της Ελλάδας – Ελληνική Ραδιοφωνία” και την εκπομπή “Η Ελλάδα στον κόσμο” με τους δημοσιογράφους Κ. ΧούμπαΘ. Ψαλιδόπουλο και Γ. Διονυσόπουλο για τις εξελίξεις και τις προοπτικές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μετά την ολοκλήρωση του 3ου Συνεδρίου. 

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

Η Χαρά Κεφαλίδου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1
Συνέντευξη στα Παραπολιτικά 90,1fm και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου (βίντεο)

Η Χαρά Κεφαλίδου στην εκπομπή «Άναψε Φλάς» στο ραδιόφωνο του “Flash99,4fm” Θεσσαλονίκης
Συνέντευξη στην εκπομπή «Άναψε Φλάς» στο ραδιόφωνο του “Flash99,4fm” Θεσσαλονίκης

Συνέντευξη παραχώρησε η Χαρά Κεφαλίδου βουλευτής N. Δράμας και υπεύθυνη Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής στον ραδιοφωνικό σταθμό “Flash99,4fm” της Θεσσαλονίκης, στην εκπομπή «Άναψε Φλάς» και τον Βαγγέλη Στολάκη για τις εργασίες του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

 

 

Πρωτοβουλία Χαράς Κεφαλίδου με αφορμή την εξαιρετική πρόταση μαθητών του ΓΕΛ Κάτω Νευροκοπίου Δράμας, για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα

Πρωτοβουλία της Χαράς Κεφαλίδου, βουλευτού Ν. Δράμας και υπεύθυνης Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την εξαιρετική πρόταση μαθητών του Γενικού Λυκείου Κάτω Νευροκοπίου Δράμας, για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.

«Συναντήθηκα σήμερα με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα και τον ενημέρωσα για την εξαιρετική πρωτοβουλία των μαθητών του Γενικού Λυκείου Κάτω Νευροκοπίου Δράμας. Τιμώντας τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, απηύθυναν πρόσκληση στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα σχολείων της Ελλάδας, της Κύπρου, αλλά και της Ελληνικής Ομογένειας σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ιστοσελίδα συλλογής υπογραφών για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Περισσότερα…