Day: November 10, 2016

Το βάρος πρέπει να το ρίξουμε στην ανάπτυξη.
Συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής του ACTION24 "X2" με τoν Γιάννη Πολίτη (βίντεο)

“Μόνο με καταστρατήγηση του Συντάγματος υπήρχε τρόπος να λυθεί το μέγα θέμα στο οποίο όλοι συναινούμε ότι δε μπορούσε να μείνει άλλο αρρύθμιστο το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο; Ο τρόπος που βρήκε η Κυβέρνηση ήταν να πλήξει μια ανεξάρτητη αρχή, να φέρει ένα νόμο ο οποίος κρίθηκε αντισυνταγματικός και να δημιουργήσει μια δυσάρεστη κατάσταση για να φτάσουμε σήμερα να συναινέσουμε σ’ ένα ΕΡΣ που εξ αρχής είχε την αρμοδιότητα να ρυθμίσει τον αριθμό των αδειών και τον τρόπο που θα δοθούν; Με κριτήριο μόνο το πορτοφόλι δε γίνεται” δήλωσε η Βουλευτής Δράμας, Χαρά Κεφαλίδου, στην εκπομπή της τηλεόρασης του ACTION24 “Χ2” με τον Γιάννη Πολίτη, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.

Περισσότερα…

Σοβαρά προβλήματα στο Φεστιβάλ Αθηνών
Ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Κονιόρδου (με αρ.πρωτ.1079) κατέθεσε η Βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου, για τα σοβαρά προβλήματα στο Φεστιβάλ Αθηνών.

Στη συνέντευξη Απολογισμού του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών κ. Θεοδωρόπουλου στις 7/11/2016, αποκαλύπτονται, μεταξύ άλλων, ζητήματα αδιαφανούς οικονομικής διοίκησης, διοικητικής κωλυσιεργίας και κακοδιαχείρισης, σημαντικών παραλείψεων, καθώς και λεκτικών απειλών.

Περισσότερα…