Day: October 22, 2019

Χαρά Κεφαλίδου: Δεν αρκούν πολιτικές επαναφοράς στην «κανονικότητα», η ελληνική εκπαίδευση έχει ανάγκη από γενναίες αλλαγές

Προς:

Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, κ. Ν. Κεραμέως

 Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

στην αρχική πρόσκλησή σας για διάλογο απαντήσαμε θετικά, γιατί σταθερά πιστεύουμε πως τα θέματα Παιδείας αποτελούν πεδίο εθνικού διαλόγου και συνεννόησης.

Περισσότερα…

53η Συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΣΕΠ
Ελληνική εκπροσώπηση από τη Χαρά Κεφαλίδου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 53ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας, Κισινάου. Στις εργασίες συμμετείχε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας & Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής και μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού, η οποία τοποθετήθηκε επί του θέματος «Η αντιμετώπιση της ανεργίας στις χώρες μέλη της ΟΣΕΠ». Η συζήτηση επικεντρώθηκε στον ρόλο του κράτους στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Περισσότερα…

Απλήρωτοι οι εκπαιδευτικοί της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης κατά τα σχολικά έτη 2008-2009 και 2009-2010
Κατάθεση Ερώτησης προς την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Αρ.Πρωτ.1418/22.10.2019

Ερώτηση κατέθεσε σήμερα η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής προς την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, σχετικά με τo θέμα της μη καταβολής των αποζημιώσεων για τους σχεδιαστές – αξιολογητές της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης (ΠΔΣ) κατά τα σχολικά έτη 2008 – 2009 και 2009 – 2010.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Ερώτησης:

Περισσότερα…