Day: July 27, 2022

Η Χαρά Κεφαλίδου για το πολυνομοσχέδιο του Υπ.Ενέργειας & τα 25 άρθρα που αφορούν το νομικό πλαίσιο των Μουφτειών της Θράκης
Ομιλία στην Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου 4η συνεδρίαση – β΄ ανάγνωση (βίντεο)

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πρώτα από όλα χαίρομαι που είμαι στην Επιτροπή σας. Συζητιέται σήμερα πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Ενέργειας και σε αυτό υπάρχουν και 25 άρθρα που αφορούν το νομικό πλαίσιο των Μουφτειών της Θράκης.

Περισσότερα…

Χαρά Κεφαλίδου: «Καμμιά απάντηση: Το Υπουργείο Υποδομών περιμένει την Περιφέρεια ΑΜΘ. Η Περιφέρεια ΑΜΘ ψάχνεται. Αλλά οι πολίτες αξιολογούν και κρίνουν.»
Συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης προς τον Υπ. Υποδομών και Μεταφορών για την ανέγερση του 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου, στο Κάτω Νευροκόπι Νομού Δράμας(βίντεο)

Στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουλίου, συζητήθηκε η Επίκαιρη Ερώτηση της Χαράς Κεφαλίδου, βουλευτού Δράμας και Υπεύθυνης Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής, προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κ. Καραμανλή, σχετικά με την αδιαφορία του Υπουργείου και την παραπομπή στις καλένδες του έργου της ανέγερσης του 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου, στο ξεχασμένο από την κυβέρνηση Κάτω Νευροκόπι Νομού Δράμας.

Στην Επίκαιρη Ερώτηση απάντησε ο Υφυπουργός, αρμόδιος για τις Υποδομές, κ.Γεώργιος Καραγιάννης.

Η Χαρά Κεφαλίδου αρχικά αναφέρθηκε στις Ερωτήσεις και τις Αναφορές που έχει καταθέσει την τριετία διακυβέρνησης της ΝΔ, ζητώντας ουσιαστική λύση στην πολυετή καθυστέρηση που έγινε αδιαφορία και τελικά πρόβλημα.

Περισσότερα…