Day: February 19, 2021

Χαρά Κεφαλίδου: Συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής του ACTION24 “Brain Storming”
Συμμετοχή στην εκπομπή του ACTION24 "Brain Storming" (βίντεο)

Στην εκπομπή “BrainStorming” του τηλεοπτικού σταθμού ACTION24, με τους δημοσιογράφους Κατερίνα Δούκα και Σταμάτη Ζαχαρό, συμμετείχε σήμερα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου η Χαρά Κεφαλίδου, σχολιάζοντας τη διαχείριση της κατάστασης στον Δήμο Διονύσου κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μήδεια» από την Πολιτική Προστασία και το μπαράζ υποστήριξης από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ.Κουφοντίνα.

Η βουλευτής επισήμανε ότι : «Με βάση την εμπειρία μου τόσα χρόνια στην Νομαρχία, θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή, όταν έχουμε μπροστά μας ένα βουνό, γιατί υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, δεν έχουν νερό, δεν έχουν ρεύμα, ακούνε εμάς στα παράθυρα να κάνουμε ο ένας μπαλάκι την ευθύνη στον άλλο. Πόσο υπεύθυνη στάση είναι αυτή; Τι πρέπει να κάνουμε;

Περισσότερα…

Χαρά Κεφαλίδου: “Κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την πορεία των εμβολιασμών κατά του COVID-19 στη χώρα μας”
Κατάθεση Ερώτησης προς τoν Υπουργό Υγείας Αρ.Πρωτ.4361/19.02.2021

Ερώτηση κατέθεσε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας, με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής προς τον Υπουργό Υγείας σχετικά με την πορεία των εμβολιασμών κατά του COVID-19 στη χώρα μας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια

Θέμα: «Κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την πορεία των εμβολιασμών κατά του COVID-19 στη χώρα μας»

Καθώς διανύουμε την τρίτη έξαρση της πανδημίας στη χώρα μας η ομαλή εξέλιξη του εμβολιασμού κατά του COVID-19 έχει ιδιαίτερη σημασία αφού αποτελεί ένα από τα βασικά «όπλα» μας για την έξοδο από την υγειονομική κρίση που βιώνουμε.

Περισσότερα…

Η Χαρά Κεφαλίδου στην εκπομπή “Τι λέει ο Νόμος” στο κανάλι της Βουλής για τις ρυθμίσεις των Υπ. Παιδείας & Προστασίας του Πολίτη
Στην εκπομπή “Τι λέει ο Νόμος” στο κανάλι της Βουλής (βίντεο)

Στην εκπομπή “Τι λέει ο Νόμος” του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, με τη δημοσιογράφο Αλεξία Κουλούρη, συμμετείχε η Χαρά Κεφαλίδου, ως υπεύθυνη Τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής, με θέμα τις ρυθμίσεις του ν.4777/17.02.2021 του Υπουργείου Παιδείας, που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή και αφορά στην «Εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προστασία της ακαδημαϊκής ελευθερίας, αναβάθμιση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής: