Day: October 7, 2021

Χαρά Κεφαλίδου: Αδιαφορία του ΥΠΑΙΘ για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης, ειδικού βοηθητικού προσωπικού και σχολικών νοσηλευτών, στα σχολεία.
Κατάθεση Αναφοράς προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριθμ. Πρωτ. 69/08.10.2021

Αναφορά κατέθεσε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής, μαζί με τον  βουλευτή της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, κ. Γ. Αρβανιτίδη,  προς την Υπουργό Παιδείας, κ. Ν. Κεραμέως, βάσει της σχετικής επιστολής του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων παιδιών με Αυτισμό και Ειδικές Ανάγκες “Η Αγία Σκέπη”, με την οποία επισημαίνουν και τονίζουν την αδιαφορία του ΥΠΑΙΘ όσον αφορά στις ελλείψεις των εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης, ειδικού βοηθητικού προσωπικού και σχολικών νοσηλευτών, στα σχολεία. 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Αναφοράς:

Περισσότερα…

Χαρά Κεφαλίδου: Παροχή επιδόματος θέρμανσης και για προμήθεια καυσόξυλων
Κατάθεση Ερώτησης προς τους Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Οικονομικών, Αρ. Πρωτ.: 101/6-10-2021

Ερώτηση κατέθεσε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας, μαζί με βουλευτές της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Κ. Σκρέκα, και Οικονομικών, κ. Χ. Σταϊκούρα, με την οποία επισημαίνουν την αναγκαιότητα λήψης πρόσθετων μέτρων ενίσχυσης, για την κάλυψη των πάγιων και ουσιωδών αναγκών θέρμανσης του διαμένοντος πληθυσμού, κατοίκων κυρίως ηλικιωμένων και με χαμηλά εισοδήματα, στους νομούς Δράμας, Κιλκίς, Ξάνθης, Ροδόπης και άλλους ορεινούς νομούς, εν όψει του ιδιαίτερα δύσκολου χειμώνα. 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Ερώτησης:

Περισσότερα…