Day: November 17, 2022

Η Χαρά Κεφαλίδου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Κανάλι Ένα 90.4fm Πειραιάς”
Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Κανάλι Ένα 90.4fm" του Πειραιά (βίντεο)

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Κανάλι Ένα 90.4fm” του Πειραιά, στην εκπομπή «ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ» και τον δημοσιογράφο Νίκο Μπαρδούνια.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

 

Η Χαρά Κεφαλίδου στο ραδιόφωνο του Flash 99,4fm Θεσσαλονίκης
Συνέντευξη στην εκπομπή «Μας Αφορά» στο ραδιόφωνο του “Flash99,4fm” Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, η Χαρά Κεφαλίδου βουλευτής N. Δράμας και υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Flash99,4fm” της Θεσσαλονίκης, την εκπομπή «Μας Αφορά» και τον Γιάννη Μαγκριώτη.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Χαρά Κεφαλίδου: Υπό εξαφάνιση ο πολύπαθος και υποτιμημένος από την ηγεσία του ΥΠ.Α.Α.Τ. κλάδος της Κτηνοτροφίας στην ΑΜΘ.
Κατάθεση Ερώτησης προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αρ. Πρωτ. : 909/17-11-2022

Σε συνέχεια Αναφορών στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, Ερώτηση κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Γεωργαντά, με θέμα τα χρονίζοντα κρίσιμα και ζωτικά θέματα/προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Ερώτησης:

Περισσότερα…