Day: May 13, 2017

Η Κυβέρνηση είναι επιλεκτική σε όραση, ακοή και μνήμη. Ναι η ελληνική οικονομία μπορεί να τα καταφέρει αλλά όχι με αυτήν την κυβέρνηση
Ομιλία στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στη Δράμα

Στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιείται το διήμερο 12 & 13 Μαΐου στη Δράμα συμμετείχε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Στην ομιλία της αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα απαραίτητα βήματα που πρέπει να γίνουν, ώστε να εισέλθει και πάλι η οικονομία της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης.

Περισσότερα…

Πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ τα αντίμετρα
Συνέντευξη στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Χαρά Κεφαλίδου, μιλάει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και δηλώνει ότι «η τακτική μέτρο-αντίμετρο είναι το επικοινωνιακό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζοντας επαγγελματία τζογαδόρο που παίζει τον “παπά”». «Τα αντίμετρα είναι μια σκέτη απάτη» αναφέρει και προσθέτει ότι δεν ψηφίζει «τη μετάλλαξη του Έλληνα πολίτη σε επαίτη».

Περισσότερα…

Τα λάβαμε τα μηνύματα; Έρχονται από τη Γαλλία και τη νίκη Μακρόν.
Άρθρο στην Athens Voice

avlogo1Τρία μηνύματα μας έρχονται από τη Γαλλία και τη νίκη Μακρόν στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Μήνυμα πρώτο: Ακούνε στις Βρυξέλλες;

H νίκη του Εμμανουέλ Μακρόν στη Γαλλία δίνει ελπίδα σε όλους όσοι πιστεύουν στην Ενωμένη Ευρώπη. Οι Γάλλοι ψηφοφόροι – “βαρόμετρο” των τάσεων στην Ευρώπη – επέλεξαν να στείλουν ένα μεγάλο “ναι” στην ευρωπαϊκή προοπτική. Γύρισαν την πλάτη στις φωνές του λαϊκισμού και των αποσχιστικών τάσεων, που θα έβαζαν ταφόπλακα στο όραμα για μια Ευρώπη αντάξια των προσδοκιών των λαών της, με δυναμική ανάπτυξη σε συνθήκες ενός πρωτόγνωρου παγκόσμιου ανταγωνισμού.

Περισσότερα…