Day: February 3, 2022

Χαρά Κεφαλίδου :«Οι προτεραιότητες της Κυβέρνησης οδηγούν σε αδιέξοδο τα ελληνικά νοικοκυριά»
Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3 fm (βίντεο)

Συνέντευξη στην εκπομπή “Μια του Νότη, δυο του Χιώτη” στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3 και τους δημοσιογράφους Νότη Παπαδόπουλο και Βασίλη Χιώτη, παραχώρησε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής.

Στο ζήτημα της αλματώδους αύξησης του κόστους ζωής και τους χειρισμούς της Κυβέρνησης αναφέρθηκε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Χαρά Κεφαλίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Τα μέτρα που τις τελευταίες ημέρες εξαγγείλει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κύματος ακρίβειας είναι ανεπαρκή και δεν καταφέρνουν να ανακουφίσουν τα ελληνικά νοικοκυριά. Η πολυδιαφημιζόμενη από τα κυβερνητικά στελέχη μείωση του ΕΝΦΙΑ δεν ανταποκρίνεται ούτε στο μέγεθος της ακρίβειας που αντιμετωπίζει η μέση ελληνική οικογένεια, ούτε στις ανάγκες των πιο ευάλωτων ομάδων συμπολιτών μας».

Περισσότερα…

Η Χαρά Κεφαλίδου για τις κυρώσεις Μνημονίων στον Τομέα Αθλητισμού Ελλάδας-Αζερμπαϊτζάν και Ελλάδας-Κίνας
Ομιλία στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων : Επεξεργασία και εξέταση των σχεδίων νόμων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (βίντεο)

Ομιλία της Χαράς Κεφαλίδου, βουλευτού Δράμας και υπεύθυνης Τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, με θέμα ημερήσιας διάταξης τη «Επεξεργασία και εξέταση των σχεδίων νόμων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού:
α) «Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης στον τομέα του αθλητισμού μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Νεολαίας και Αθλητισμού της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν».
β) «Κύρωση του Μνημονίου Συνεργασίας στον τομέα του αθλητισμού μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κινεζικής Ομοσπονδίας ατόμων με αναπηρίες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας».

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

Περισσότερα…