Το βάρος πρέπει να το ρίξουμε στην ανάπτυξη.
Συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής του ACTION24 "X2" με τoν Γιάννη Πολίτη (βίντεο)

“Μόνο με καταστρατήγηση του Συντάγματος υπήρχε τρόπος να λυθεί το μέγα θέμα στο οποίο όλοι συναινούμε ότι δε μπορούσε να μείνει άλλο αρρύθμιστο το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο; Ο τρόπος που βρήκε η Κυβέρνηση ήταν να πλήξει μια ανεξάρτητη αρχή, να φέρει ένα νόμο ο οποίος κρίθηκε αντισυνταγματικός και να δημιουργήσει μια δυσάρεστη κατάσταση για να φτάσουμε σήμερα να συναινέσουμε σ’ ένα ΕΡΣ που εξ αρχής είχε την αρμοδιότητα να ρυθμίσει τον αριθμό των αδειών και τον τρόπο που θα δοθούν; Με κριτήριο μόνο το πορτοφόλι δε γίνεται” δήλωσε η Βουλευτής Δράμας, Χαρά Κεφαλίδου, στην εκπομπή της τηλεόρασης του ACTION24 “Χ2” με τον Γιάννη Πολίτη, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.

“Δεν είναι το χρέος το πρόβλημά μας. Το βάρος πρέπει να το ρίξουμε στην ανάπτυξη. Είναι πολύ παθητική νοοτροπία να περιμένεις ελεημοσύνη από τους ξένους” τόνισε.

Αναφέρθηκε στην προσπάθεια διεύρυνσης που γίνεται αυτή τη στιγμή στην Κεντροαριστερά και συγκεκριμένα στην εκλογική της περιφέρεια τη Δράμα, μια πόλη ακριτική, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, περιοχή ξεχασμένη από το Θεό, με τους χαμηλότερους δείκτες ανάπτυξης, όπου ο κόσμος αναζητά να έρθει σε επαφή με το χώρο της Κεντροαριστεράς. “Το γκάλοπ το καθημερινό δε το δίνουν οι δημοσκοπήσεις, το δίνει ο κόσμος. Ο ρόλος μας είναι θεσμικός και ήταν κομβικός στο να μπορέσει να υπάρξει μία συναινετική λύση” επισήμανε.

Δείτε τα αποσπάσματα της εκπομπής: