Η Ελλάδα στην επόμενη φάση
Συνέντευξη στην ΔΕΛΤΑ τηλεόραση (βίντεο)

Η Βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Δημήτρη Καστώρη και την εκπομπή «Ανοιχτά Χαρτιά» του τηλεοπτικού σταθμού TV ΔΕΛΤΑ, την Τρίτη 29 Ιουνίου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

Στην “άλλη Ευρώπη” μετά το Brexit, το οποίο προκάλεσε παγκόσμιο σοκ και τον ρόλο που έπαιξαν η προπαγάνδα για το μεταναστευτικό, η ανασφάλεια των ανθρώπων με χαμηλά εισοδήματα και η ξενοφοβία. Το γεγονός μπορεί να προκαλέσει την αρχή ποικίλων πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων τόσο στο εσωτερικό της Μεγάλης Βρετανίας όσο και στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και την Ελλάδα συγκεκριμένα. Μια ισχυρή Ευρώπη θα υπερνικήσει τέτοια εμπόδια.


Στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και στο ξεπούλημα της δημοσίας περιουσίας από την Κυβέρνηση με τη δημιουργία του υπερταμείου και τη δέσμευση της κρατικής περιουσίας για 99 χρόνια. Στην ανάγκη διευθέτησης του θέματος του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος ιδιαιτέρως του Νομού Δράμας αλλά και άλλων θεμάτων (π.χ. επίδομα παραμεθορίου).

Στόχος πρέπει να είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη να κερδίσει ξανά τη δημιουργική παραγωγική Ελλάδα, η οποία διαλύεται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τέλος, αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν ενταθεί προκειμένου να ξεκινήσει πιλοτικά η λειτουργία των φυλακών Νικηφόρου στο Ν.Δράμας.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ.