Πανάκριβο Αντίτιμο ή το Τίμημα της Ανοησίας;
Άρθρο στην ιστοσελίδα liberal.gr

Είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας, που έχουμε στο τιμόνι της χώρας αυτούς τους διάττοντες αστέρες της πολιτικής, της οικονομίας, της διανόησης και της ηθικής, που η Θεία Πρόνοια φρόντισε να συγκεντρώσει στην κυβέρνηση.

Λύσαμε, βλέπετε, όλα τα εθνικά επείγοντα, κλείσαμε την αξιολόγηση, εξασφαλίσαμε άλλη μια εισαγόμενη βοήθεια για να τη βγάλουμε μερικούς μήνες ακόμα, ολοκληρώσαμε τον κοινωνικό διάλογο για την παιδεία και περάσαμε ένα ασφαλιστικό εξάμβλωμα κι ένα φορολογικό έκτρωμα – όλα αυτά με το σωστό ταξικό και κοινωνικό πρόσημο, φυσικά.

Μετά βάλαμε τα καλά μας, πήγαμε στο Μουσείο της Ακρόπολης και νεύσαμε με σημασία στην ανάπτυξη και τις επενδύσεις, με μια εύγλωττη χειρονομία καλωσορίσματος της μεγάλης απούσας. Στο μεταξύ, ξεκαθαρίσαμε το τηλεοπτικό τοπίο και από Σεπτέμβρη θα τακτοποιήσουμε και τα εργασιακά ενώ παράλληλα θα έχουμε διορίσει όσους συγγενείς και φίλους δεν προλάβαμε να βολέψουμε ακόμα.

Τώρα είναι ώρα να ανοίξουμε τα μεγάλα ζητήματα της χώρας: Συνταγματική αναθεώρηση και, για να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο, εκλογικός νόμος. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, μη μας πιάσουν και στον ύπνο…

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο και εδώ.