Δε μπορεί να μονοπωλεί ο εκλογικός νόμος όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας
Συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής του ΣΚΑΪ "Τώρα" με την Άννα Μπουσδούκου (βίντεο)

“Δε μπορεί να μονοπωλεί ο εκλογικός νόμος όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα και η Κυβέρνηση προσπαθεί να στρέψει τα φώτα στον εκλογικό νόμο. Ζούμε μία πρόταση «α λα καρτ» που αλλάζει συνεχώς. Ας το πάρουν απόφαση, δε θα κυβερνούν για πάντα. Αυτή είναι η Δημοκρατία”.

Απευθυνόμενη πρώτα στον κ. Σιμορέλη του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε :“Πόσο αριστερός είναι ένας νόμος ο οποίος είχε την ευκαιρία να υλοποιηθεί από το Γενάρη του 2015, από το Σεπτέμβρη του 2015, το καλοκαίρι που είχατε τη συναίνεση των 250 βουλευτών, με το τρίτο μνημόνιο, που εσείς απορρίψατε οποιαδήποτε κουβέντα, που ούτε καν μπαίνει στη λογική της κατάτμησης των μεγάλων περιφερειών” και στη συνέχεια στον κ. Δήμα της Νέας Δημοκρατίας : “Στο θέμα του εκλογικού νόμου, η Νέα Δημοκρατία έπρεπε να είχε καταθέσει άποψη και να μην παραμένει κλειδωμένη στην αίσθηση της παντοδυναμίας που οι δημοσκοπήσεις μπορεί να της δίνουν ως πρώτο κόμμα και να παραμένει στη λογική του bonus των πενήντα εδρών”.

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Δράμας, Χαρά Κεφαλίδου, στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Τώρα” με την Άννα Μπουσδούκου, την Τετάρτη 13 Ιουλίου.