Η Χαρά Κεφαλίδου στο πάνελ της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” στην τηλεόραση του ΑΝΤ1
Συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 (βίντεο)

Στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1, με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, συμμετείχε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με το θέμα της ακρίβειας και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Η βουλευτής τόνισε ότι : “Το θέμα της ακρίβειας δεν αφορά μόνο την Ελλάδα. Είναι ένα διεθνές θέμα που έχει οξυνθεί με τα γεγονότα στην Ουκρανία. Έχουμε καταθέσει ως Κίνημα Αλλαγής στοχευμένες, μετρημένες, ρεαλιστικές προτάσεις: αύξηση κατώτατου μισθού, πλαφόν στην τιμή του ρεύματος, μείωση του ΦΠΑ στα βασικά καταναλωτικά αγαθά. Βλέπουμε όμως ότι υπάρχει ανεπάρκεια και χρονοκαθυστέρηση από την μεριά της κυβέρνησης. Είναι θέμα αντανακλαστικών, αντίληψης των πραγμάτων και μείγματος πολιτικής.”

Στη συνέχεια επισήμανε ότι: “Η κυβέρνηση αυτή την εποχή και ειδικά αυτή την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας πρέπει να δείξει ότι συναισθάνεται την ελληνική οικογένεια που δεν μπορεί να επιβιώσει. Ας πάρει τα μέτρα της και ας ακούσει και την αντιπολίτευση. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει η πατρότητα των ιδεών. Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι όταν αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα εγκαίρως και να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις”.

Δείτε τo σχετικό βίντεο εδώ: