Χαρά Κεφαλίδου: Συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής του ACTION24 “Brain Storming”
Συμμετοχή στην εκπομπή του ACTION24 "Brain Storming" (βίντεο)

Στην εκπομπή “BrainStorming” του τηλεοπτικού σταθμού ACTION24, με τους δημοσιογράφους Κατερίνα Δούκα και Σταμάτη Ζαχαρό, συμμετείχε σήμερα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου η Χαρά Κεφαλίδου, σχολιάζοντας τη διαχείριση της κατάστασης στον Δήμο Διονύσου κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μήδεια» από την Πολιτική Προστασία και το μπαράζ υποστήριξης από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ.Κουφοντίνα.

Η βουλευτής επισήμανε ότι : «Με βάση την εμπειρία μου τόσα χρόνια στην Νομαρχία, θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή, όταν έχουμε μπροστά μας ένα βουνό, γιατί υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, δεν έχουν νερό, δεν έχουν ρεύμα, ακούνε εμάς στα παράθυρα να κάνουμε ο ένας μπαλάκι την ευθύνη στον άλλο. Πόσο υπεύθυνη στάση είναι αυτή; Τι πρέπει να κάνουμε;

Η κοινή λογική λέει ότι ενώνουμε δυνάμεις ώστε να μπορέσει ο κρατικός μηχανισμός να ανταποκριθεί πιο γρήγορα και ταμείο θα κάνουμε μετά. Ποιος και τι φταίει και πώς μπορούμε να το διορθώσουμε; Νομοθεσία υπάρχει. Πολιτική βούληση χρειάζεται».

Και έκλεισε τονίζοντας ότι: «Το κράτος δικαίου ανάμεσα στον θύτη και στο θύμα στηρίζει το θύμα. Ανάμεσα στον τρομοκράτη και στον τρομοκρατούμενο στηρίζει τον τρομοκρατούμενο. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Δεν έχουν καμία πολιτική χροιά. Είναι απολύτως νομικό θέμα. Το κράτος υπάρχει εδώ για να λειτουργεί. Νομίζω ότι όλα αυτά που γίνονται, είναι άλλη μία προσπάθεια να αλλάξουμε την ατζέντα, να συζητάμε για άλλα θέματα και να μπερδεύουμε τον κόσμο».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής: