Η Χαρά Κεφαλίδου στην εκπομπή “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ” του τηλεοπτικού σταθμού ΒΕΡΓΙΝΑ TV
Συμμετοχή στην εκπομπή “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ” του τηλεοπτικού σταθμού ΒΕΡΓΙΝΑ TV (βίντεο)

Στην ενημερωτική εκπομπή “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ” του τηλεοπτικού σταθμού ΒΕΡΓΙΝΑ TV, με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Σταματόπουλο συμμετείχε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και υπεύθυνη Τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής για θέματα επικαιρότητας :

Σχετικά με την  προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση του κ. Ν.Παππά η βουλευτής τόνισε την πάγια θέση της ότι οι προανακριτικές επιτροπές θα έπρεπε να μην είναι πια κομμάτι της αρμοδιότητας των βουλευτών αλλά της δικαιοσύνης.

Αναφέρθηκε στις πρακτικές της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τις οποίες προσπάθησε να συκοφαντήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους, για το εργασιακό νομοσχέδιο που θα έρθει για συζήτηση στη Βουλή. Επισήμανε τον οικονομικό αντίκτυπο του lockdown που έχει ξεπεράσει πια τις αντοχές της ελληνικής οικονομίας και τόνισε την σπουδαιότητα του εμβολιαστικού προγράμματος, αναφέροντας την πρωτοβουλία της να αποστείλει, τον περασμένο Δεκέμβριο, Δημόσια Επιστολή για συστράτευση υπέρ του εμβολιασμού, σε όλους τους πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες της Δράμας με σκοπό την κινητοποίηση και τη συμμετοχή όλων στον εμβολιασμό.

Τέλος, η βουλευτής αναφέρθηκε στην Ερώτηση που κατέθεσε προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Τουρισμού και Υγείας, σχετικά με το άνοιγμα του Τελωνείου Εξοχής στη Δράμα: “Είναι απορίας άξιο γιατί η ΠΕ Δράμας για άλλη μια φορά μένει έξω από τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις και το Τελωνείο της Εξοχής, αν και έχει όλες τις απαραίτητες υποδομές για να υποστηρίξει τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα, παραμένει κλειστό”.

Δείτε τα αποσπάσματα της εκπομπής εδώ: