ΧΑΡΑ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ: «Το απόστημα έσπασε. Όλα στο φως με γενναιότητα και συνέπεια. Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη»
Δήλωση στην τηλεόραση του STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (βίντεο)

Είναι γεγονός ότι η Ελληνική κοινωνία, το τελευταίο διάστημα, μετά τη θαρραλέα αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου ζει μία περίοδο επαναληπτικών σοκ. Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που εμφανίζονται καθημερινά στην υπόθεση του Λιγνάδη, δημιουργούν την αίσθηση ότι πρέπει να έρθουν όλα στο φως. Το απόστημα έσπασε και πρέπει με ψυχραιμία, γενναιότητα και αμετακίνητη συνέπεια να φτάσουμε μέχρι το τέλος.

Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη.

Από την άλλη, οι δηλώσεις που έχουν γίνει για ατυχείς ισχυρισμούς και για εσφαλμένες επιλογές προσώπων, στην πολιτική έχουν ένα τίμημα. Και αυτό αντικειμενικά πρέπει να έχει κανείς το θάρρος να το αναλάβει. Αν δεν το αναλαμβάνεις τότε είσαι υπόλογος σε όλες αυτές τις δηλώσεις, σε όλες αυτές τις κριτικές που αυτό το διάστημα ακούγονται και ακούγονται δικαίως.
Θεωρώ ότι είμαστε ακόμη στην αρχή. Γι’ αυτό πρέπει να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που βρήκαν τη δύναμη να αποκαλύψουν αυτά που μπορεί να τα ακούγαμε στις παρέες και να σιωπούσαμε ή να τα θεωρούσαμε υπερβολικά. Αλλά τελικά φαίνεται ότι είναι μία αδυσώπητη αλήθεια και γι’ αυτό μέχρι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο πρέπει να έχουμε την ψυχραιμία και τη γενναιότητα να το αντιμετωπίσουμε ως κοινωνία και ως πολιτική ηγεσία της χώρας”.

Δείτε το σχετικό βίντεο: