Χαρά Κεφαλίδου: “Το επόμενο δίλημμα δεν είναι συντήρηση ή πρόοδος αλλά λαϊκισμός ή σοβαρότητα”
Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ Radio 104,6 FM

Συνέντευξη παραχώρησε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Ν. Δράμας και υπεύθυνη Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ Radio 104,6 FM και τον δημοσιογράφο Τάκη Σπηλιόπουλο.

Ακολουθούν τα κύρια σημεία της:

Για το Κίνημα Αλλαγής: «Αναζητούμε ανθρώπους σοβαρούς, συνεπείς. Ασκούμε αντιπολίτευση με προτάσεις. Προσπαθούμε να διευρύνουμε το ακροατήριό μας σε ό,τι πιο παραγωγικό έχει αυτός ο τόπος, αναζητούμε τη φωνή της λογικής γιατί το επόμενο δίλημμα δεν είναι πια συντήρηση ή πρόοδος αλλά λαϊκισμός ή σοβαρότητα».

Για την αντιπολίτευση: «Βρίσκεται σε vertigo, επιστροφή στα παλιά. Είναι ένας ΣΥΡΙΖΑ σα να μην έχει διαχειριστεί ποτέ εξουσία. Επιστρέφει σε έναν αρνητισμό και σε μία προσπάθεια να συσπειρώσει μέσα από το “αντί”».

Για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Αυγής”: «Χυδαιότητα που δε μπορεί να κρυφτεί».

Για την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής: «Η Δημοκρατία μας αντέχει, η Δικαιοσύνη με τη συνολική καταδίκη και την ουσιαστική τιμωρία έχει κλείσει την πόρτα στην πολιτική της παρουσία. Η κοινωνία όμως δεν πρέπει να ξεχάσει τα έργα και τις ημέρες της Χρυσής Αυγής γιατί υπάρχουν βαθιές ρίζες και μέσα από μία δικαστική απόφαση  και μόνο, δεν μπορούν να ξεριζωθούν όλα αυτά τα κομμάτια που στήριξαν, ψήφισαν και της έδωσαν βήμα.»

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: