Πρέπει οπωσδήποτε το πολιτικό σύστημα να αποκτήσει αξιοπιστία
Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό 1D της Θεσσαλονίκης

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό 1D της Θεσσαλονίκης και τους δημοσιογράφους Ανδρέα Σταματόπουλο και Σάκη Αποστολάκη έδωσε η Χαρά Κεφαλίδου την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου.

Με αφορμή σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων για το πρόσφατο ζήτημα των χρημάτων που φέρεται να βρέθηκαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, η Χαρά είπε ότι  είπε ότι θα πρέπει να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις που δεν θα αφήνουν καμία σκιά.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, πρόσθεσε: “Είναι καιρός πια το πολιτικό σύστημα να αποφασίσει με ποιο τρόπο θέλει να χρηματοδοτείται από δω και ύστερα. Θέλει να χρηματοδοτείται μέσα από επιχορηγήσεις ή π.χ. κατά το αμερικανικό σύστημα; Ας το πει! Θέλουμε να μπούμε σε μία λογική να κοιτάξουμε άλλους τρόπους χρηματοδότησης των κομμάτων; Ας πάρουμε μια απόφαση, ας μην είμαστε υποκριτές και ας προχωρήσουμε. Αρκετό βάρος σηκώνουμε έτσι κι αλλιώς με λάθη και αστοχίες του παρελθόντος, πρέπει οπωσδήποτε το πολιτικό σύστημα να αποκτήσει αξιοπιστία!”

Για τις πολιτικές εξελίξεις και τη δυναμική των κομμάτων, ιδίως με μετά την πρόσφατη εκλογή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ και τις συζητήσεις για το ενδεχόμενο μείωσης της δύναμης του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Βουλή, είπε χαρακτηριστικά ότι “το ΠΑΣΟΚ έχει να φοβηθεί μόνο τον εαυτό του”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: