Ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων στο Πρόγραμμα “Εξοικονομώ Κατ’ Οίκoν” για τη Δράμα – Εκτός του Προγράμματος έμειναν χιλιάδες δικαιούχοι
Κατάθεση Αναφοράς στους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης Αρ.Πρωτ.124/26.09.2019

Αναφορά προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης κατέθεσε σήμερα η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα στην πλατφόρμα του Προγράμματος “Εξοικονομώ Κατ’ Οίκoν II” για τη Δράμα.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Αναφοράς:

 

ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς τους Υπουργούς:
– Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκη
– Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Αδ. Σπ. Γεωργιάδη

Θέμα: «Ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων στο Πρόγραμμα “Εξοικονομώ Κατ’ Οίκoν” για τη Δράμα – Εκτός του Προγράμματος έμειναν χιλιάδες δικαιούχοι»

Σας καταθέτω Επιστολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος/ Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας για τα σοβαρά προβλήματα στην πλατφόρμα του Προγράμματος “Εξοικονομώ Κατ’ Οίκoν II”, που είχαν ως αποτέλεσμα χιλιάδες αιτήσεις δικαιούχων από την Περιφέρειά μας, να μην μπορέσουν να ολοκληρωθούν και τελικά να υποβληθούν οριστικά στο ηλεκτρονικό σύστημα.

Τέλος, τονίζουν από το ΤΕΕ ότι η όλη διαδικασία εξελίχθηκε σε φιάσκο, ενώ καταθέτουν συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση του ζητήματος.

Σας καταθέτω τη σχετική Επιστολή του ΤΕΕ/ Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας και παρακαλώ όπως επιληφθείτε του ζητήματος και μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας.

Η Αναφέρουσα Βουλευτής
Χαρά Κεφαλίδου