Πάμε μπροστά, χωρίς φόβο, με καθαρό πολιτικό στίγμα…
Συνέντευξη στον "Ενήμερο" της Καβάλας

«Νομίζω ότι η δουλειά που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα, αποτυπώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις τριήμερες εργασίες του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης», επισήμανε με δηλώσεις της στον “Ενήμερο” και το Kavala Web News, σήμερα Τρίτη 4 Ιουλίου, η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Χαρά Κεφαλίδου, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα της όλης διαδικασίας που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (2/7) στο Σ.Ε.Φ.

«Η συμμετοχή του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, καθώς είχαμε 3.000 συνέδρους και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να γίνει μια ουσιαστική κουβέντα, να υπάρχει συμμετοχή και τελειώνοντας να έχουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας. Ο οδικός χάρτης μπήκε από την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά και μας λέει ότι τον ερχόμενο Οκτώβριο έχουμε την εκλογή του επικεφαλής, μέσα από διαδικασίες κρυστάλλινες, με μια ανεξάρτητη επιτροπή δεοντολογίας και πιστοποίησης διαδικασιών, καθώς έχουμε την μεγάλη τιμή να αποδεχθεί να ηγηθεί αυτής ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Πάμε μπροστά, χωρίς φόβο, με καθαρό πολιτικό στίγμα…»

«Όλα αυτά είναι εχέγγυα ότι πάμε μπροστά, χωρίς φόβο και ανοίγουμε τον χώρο της δημοκρατικής παράταξης στην κοινωνία και στις υγιείς προοδευτικές δυνάμεις που έχουν ανάγκη να ακουμπήσουν ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Θα είμαστε εμείς η εναλλακτική πρόταση που ουσιαστικά θα απαντά στα προβλήματα της καθημερινότητας του κόσμου. Αυτό που αισθάνεται κανείς είναι ότι μπορεί να μην είμαστε στην δεκαετία του 1980, με την αγνότητα και την ορμή της νιότης, όμως είμαστε πολύ πιο ώριμοι, μεστοί και έμπειροι και τώρα πια ξέρουμε ότι το μόνο που μπορεί να βγάλει τον χώρο μπροστά, είναι το καθαρό πολιτικό στίγμα. Υπάρχουν οι θέσεις κι ένα πλαίσιο πολιτικό που θα δεσμεύσει πια όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν και γι’ αυτό η προσπάθεια είναι στο να μπορέσουμε να εκφράσουμε με λογική, συνέπεια και σοβαρότητα, χωρίς αερολογίες και αυτο-υπονομεύσεις το στίγμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που μεγαλώνει κι αυτό φαίνεται από τις επιστροφές που είχαμε και από τον κόσμο που θέλει να ακούσει πια την πρόταση μας», συμπλήρωσε καταληκτικά στις δηλώσεις της η Χαρά Κεφαλίδου.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη εδώ.