Πέρα από τα πρόσωπα, χρειαζόμαστε πρόγραμμα
Δήλωση στην εφημερίδα Επένδυση

Δήλωση στην εφημερίδα “Επένδυση” για τις προοπτικές ενότητας της Κεντροαριστεράς έκανε η Βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου:

«Κάθε μέρα που περνά καταδεικνύεται η ανάγκη ενότητας των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, όχι απλώς ως συμπλήρωμα εξουσίας, αλλά ως εναλλακτική και αξιόπιστη δύναμη διακυβέρνησης της χώρας. Οι ζυμώσεις, οι εξελίξεις στον χώρο μας είναι επίπονες και η διεύρυνση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με την προσχώρηση του ΚΙΔΗΣΟ, είναι ένας ενδιάμεσος σταθμός στην πορεία για την ανασυγκρότηση του χώρου του Κέντρου.

Το ζητούμενο είναι η υπέρβαση, το άνοιγμα σε πρόσωπα και κινήσεις που θέλουν να συμπράξουν και να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στην ανασύνταξη των δυνάμεών της Κεντροαριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας.

Στην κρίσιμη πολιτική συγκυρία δεν περισσεύει κανείς. Πολιτικοί που τίμησαν και τιμήθηκαν στο παρελθόν από τον χώρο μας αλλά και κόμματα με κοινό όραμα για το αύριο της χώρας εμείς οφείλουμε να τους απλώσουμε το χέρι και αυτοί οφείλουν να ανταποκριθούν. Ωστόσο, θα έλεγα πως, πέρα και πάνω από τα πρόσωπα, προέχει η ανασύνταξη θέσεων, στόχων, η διαμόρφωση ενός σύγχρονου προοδευτικού προγράμματος, η αναζήτηση νέων δρόμων επικοινωνίας με τα δυναμικά τμήματα της κοινωνίας μας».

Πέρα από τα πρόσωπα, χρειαζόμαστε πρόγραμμα”.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη και εδώ.