Δήλωση Χαράς Κεφαλίδου για την εκδήλωση απονομής των ετήσιων βραβείων της ΑΜΚΕ ΚΥΚΛΩΨ
Δήλωση

Με αφορμή την εκδήλωση απονομής των ετήσιων βραβείων της ΑΜΚΕ ΚΥΚΛΩΨ σε ανθρώπους που έχουν αναδείξει με τη δράση και το έργο τους τη Δράμα, η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Παιδείας & Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Στην υπέροχη σημερινή φθινοπωρινή βραδιά, η ΑΜΚΕ ΚΥΚΛΩΨ, που ως στόχο έχει την προαγωγή του πολιτισμού, της τεχνολογίας και της επιστήμης, για 5η χρονιά βράβευσε Δραμινούς για το έργο τους: Ως καλύτερο επιστήμονα, τον κ. Μιχάλη Δογραματζίδη, Φυσικό, καθηγητή στο Γυμνάσιο Νικηφόρου με λυκειακές τάξεις, ως καλύτερο αγρότη/κτηνοτρόφο, τον βιοπαραγωγό κ. Εμμανουήλ Μήλιο, από το Φωτολίβος Δράμας, καθώς και όσους διακρίθηκαν στον 5ο Φωτογραφικό Διαγωνισμό με θέμα «Η Δράμα που χάνεται».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Μαρμάρινου Σπιτιού στο Πάρκο Αγίας Βαρβάρας που η αποκατάστασή του έγινε από την ΑΜΚΕ ΚΥΚΛΩΨ, διατηρώντας στο ακέραιο την ιστορικότητά του.

Για τον κ. Άρη Θεοδωρίδη δεν υπάρχουν λόγια. Η αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Δράμα δεν έχει όρια όπως και η συνεχής αρωγή του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ναυπηγό και ευεργέτη της Δράμας. Όλοι εμείς είμαστε ευγνώμονες και τυχεροί που σας έχουμε φίλο και συντοπίτη.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την υπέροχη αυτή εκδήλωση, που αναδεικνύει και τιμά την πόλη μας επιβραβεύοντας την προσφορά των συμπολιτών μας.».