Συνάντηση με τον απερχόμενο Πρέσβη του Ισραήλ, κ. Yossi Amrani

Εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ συναντήθηκα χθες με τον απερχόμενο Πρέσβη του Ισραήλ, κ. Yossi Amrani.

Κατά τη συνάντηση αναφερθήκαμε στην εξέχουσα συνεργασία των δύο χωρών σε διμερές επίπεδο και ιδιαίτερα στη σημαντική συμβολή του κ. Πρέσβη καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στην Ελλάδα. Επίσης έγινε αναφορά στην πρόσφατη επίσκεψη ελληνικής αντιπροσωπείας στο ισραηλινό κοινοβούλιο, καθώς και στην πρόσκληση ανταποδοτικής επίσκεψης ισραηλινής αντιπροσωπείας στη χώρα μας.

Από τη πλευρά του, ο κ. Amrani ευχαρίστησε τη χώρα μας για την άριστη συνεργασία, ενώ εξέφρασε το θαυμασμό του για τα πλούσια φυσικά αγαθά της πατρίδας μας και τη δυνατότητα αξιοποίησης των ευκαιριών που αναδύονται.

Κλείνοντας, τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ ευχαριστήσαμε τον κ. Πρέσβη για τη συμβολή του στην ενίσχυση των διπλωματικών μας σχέσεων, που με συνέπεια και αφοσίωση επιτέλεσε, σημειώνοντας ότι θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος και ένας καλός φίλος για τη χώρα μας.