Χαρά Κεφαλίδου: Στην πολιτική επιστροφές δεν υπάρχουν, είναι πισωγυρίσματα.
Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Κανάλι Ένα 90.4fm" του Πειραιά (βίντεο)

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα, Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, η Χαρά Κεφαλίδου βουλευτής Δράμας κι υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής στον ραδιοφωνικό σταθμό “Κανάλι Ένα 90.4fm” του Πειραιά και τους δημοσιογράφους Χάρη Παυλίδη και Σοφία Φύκα.

Η βουλευτής ανέφερε ότι : “Σε όλη την περίοδο της εσωκομματικής προεκλογικής διαδικασίας,  έγινε σαφές είναι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένας χώρος που δεν έχει χάσει την ιστορικότητά του, δεν έχει ξεχάσει ποιος είναι, δεν έχει ξεχάσει τις ρίζες του, τις αναφορές του, την πορεία του, με τα θετικά και τα αρνητικά που έχει κάνει και τα λάθη του, που βοήθησαν να ωριμάσουμε και να γίνουμε πολύ πιο έμπειροι και πολύ πιο σωστοί στις αναγνώσεις μας”.

Επίσης στη συνέχεια τόνισε ότι: “Όλη αυτή η πορεία, είναι η μεγάλη παρακαταθήκη που έχουμε. Κοιτάμε πάντα μπροστά και έχουμε πια αντιληφθεί όλοι, ότι δεν γίνεται να εγκαταλείψουμε αυτόν τον ιστορικό χώρο, το ΠΑΣΟΚ. Προσπαθούμε να τον διευρυνθούμε και να απευθυνθούμε στο πιο παραγωγικό κομμάτι που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον τόπο, που είναι οι μικρομεσαίοι, οι νέοι επιστήμονες, οι νέοι αγρότες.

Προσπαθούμε δηλαδή να απαντήσουμε με έναν καθαρό κρυστάλλινο και πολύ συγκεκριμένο πολιτικό λόγο στις ανάγκες που υπάρχουν το 2022″.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: