Χαρά Κεφαλίδου: Άδικος ο αποκλεισμός της Δράμας από την όδευση της σιδηροδρομικής Εγνατίας
Δήλωση για το Ψήφισμα προς τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης με θέμα: «Η σιδηροδρομική Εγνατία να διέρχεται από τη Δράμα»

Σε δήλωση προχώρησε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με το ψήφισμα διαμαρτυρίας «Για τον άδικο αποκλεισμό της Δράμας από την όδευση της σιδηροδρομικής Εγνατίας» το οποίο επέδωσαν στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης κατά την επίσκεψή του στη Δράμα.

“Ο Αγώνας διεκδίκησης δεν σταματάει ποτέ.

Εκμεταλλευόμενοι την παρουσία του Πρωθυπουργού και της Προέδρου της Δημοκρατίας στα Ελευθέρια Δράμας επιδώσαμε το Ψήφισμα  το οποίο αφορά όλους τους Δραμινούς σχετικά με την πολύ μεγάλη αδικία που για ακόμη μία φορά υφίσταται ο Νομόςμας , ζώντας μια ιδιότυπη απομόνωση. Όχι μόνο χωρίς κάθετους άξονες στην οδική Εγνατία αλλά και μένοντας εκτός από το σχεδιασμό για τη Σιδηροδρομική Εγνατία.

Στο Ψήφισμα συνυπογράφουμε από το Κίνημα Αλλαγής εγώ,  από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κος Ξανθόπουλος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας, κος Ζιμπίδης.

Καθώς και :

Το ΕΡΓΑΤΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΡΑΜΑΣ

Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΡΑΜΑΣ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

Αυτή η προσπάθεια θα έχει και συνέχεια. Θα επανέλθουμε με επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή και με  Πρόταση, αξιοποιώντας τις σχετικές μελέτες και τις εναλλακτικές προτάσεις, προκειμένου η Δράμα, ο Νομός μας,  να μη μείνει έξω από μία τόσο μεγάλη προσπάθεια, τέτοιου τύπου υποδομή που τη χρειαζόμαστε και για αναπτυξιακούς και για επενδυτικούς λόγους ,που  πολύ απλά αυτό σημαίνει :Θέσεις εργασίας”.

Δείτε το βίντεο εδώ: