Επίσκεψη Χαράς Κεφαλίδου με κλιμάκιο του Τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής στις εκπαιδευτικές δομές Κορίνθου
Επίσκεψη σε εκπαιδευτικές δομές Κορίνθου

Επίσκεψη πραγματοποίησε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων, με κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, τη Δευτέρα 31 Μαΐου, στην Κόρινθο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η βουλευτής συναντήθηκε με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο, παρουσία του Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ.Αθανάσιο Κατσή, τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, τη Διοίκηση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Κορίνθου, τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Λουτρακίου και στελέχη – εκπαιδευτικούς του Κινήματος Αλλαγής από την Κορινθία.

Στο Κλιμάκιο συμμετείχαν ο Γραμματέας του τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκος Τσούλιας, ο Γραμματέας της ΝΕ Κορινθίας κ.Δημήτρης Αγγελόπουλος, η τομεάρχης παιδείας της ΝΕ Κορινθίας κ. Ελένη Κωστούρου και το μέλος της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής κ. Μίμης Μανέτας.

Μπορείτε να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. Κοριθνίας του Κινήματος Αλλαγής εδώ.

Επίσης μπορείτε να δείτε σχετικά δημοσιεύματα από την επίσκεψη στο ekklisiaonline.gr, στο orthodoxianews.gr, στο  ekorinthos.gr, στο peloponnisospress.gr και στο  korinthosnews.gr.