Χαρά Κεφαλίδου: Εκτός σιδηροδρομικής σύνδεσης η Δράμα και η ΑΜΘ
Κατάθεση Αναφοράς προς τον Υπουργό Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Αρ.Πρωτ.2574/12.05.2021

Αναφορά κατέθεσε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας του Κινήματος Αλλαγής, προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή με θέμα: «Εκτός σιδηροδρομικής σύνδεσης η Δράμα και η ΑΜΘ».

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: Τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή

Θέμα: Εκτός σιδηροδρομικής σύνδεσης η Δράμα και η ΑΜΘ

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Αναφοράς:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να επαναληφθούν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια Θεσσαλονίκης – Σερρών αφήνοντας όμως εκτός την Δράμα και όλους τους σταθμούς μέχρι την Αλεξανδρούπολη, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο της πόλης μας.

Πρέπει να τονιστεί εδώ, ότι οι διακοπές των σιδηροδρομικών δρομολογίων από και προς τη Δράμα έχουν αρχίσει εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Αυτό τόνισε και ο Αντιπεριφερειάρχης ΑΜΘ κ. Παπαδόπουλος, δεν μπορεί να μένουν η Δράμα και οι άλλες πόλεις της ΑΜΘ χωρίς σιδηροδρομική σύνδεση, και δη φέτος που είναι Ευρωπαϊκό Έτος σιδηροδρόμων.

Σας επισυνάπτω το σχετικό δημοσίευμα και παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες για την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Δράμας και των λοιπών σταθμών της ΑΜΘ το συντομότερο δυνατόν.

Η αναφέρουσα Βουλευτής

Χαρά Κεφαλίδου

Μπορείτε να δείτε το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας “ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας”, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Αναφοράς, εδώ.

Μπορείτε να δείτε την απάντηση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών εδώ.