Χαρά Κεφαλίδου: “Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών έδειξε καθαρά τί δεν ανέχονται οι πολίτες”
Συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής "Ώρα Ελλάδος 7.00" του OpenTV (βίντεο)

Στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος 7.00” του τηλεοπτικού σταθμού OpenTV, με τους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο, συμμετείχε σήμερα η Χαρά Κεφαλίδου.

Η βουλευτής δήλωσε ότι: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φέρει ακέραια την ευθύνη γιατί δεν άφησε τη χώρα να ολοκληρώσει την έξοδό της το 2014 στις αγορές και να ορθοποδήσει. Τα διλήμματα που προσπαθεί να βάλει ο κ. Τσίπρας είναι ψευτοδιλήμματα.

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών έδειξε καθαρά τι δεν ανέχονται οι πολίτες. Δεν ανέχονται άλλη κοροϊδία, άλλη ολιγωρία, άλλα ψέματα. Δεν ανέχονται την απουσία πολιτικού πολιτισμού και να τους υποτιμούν. Αυτό που θέλουν να ακούσουν είναι λύσεις και προγράμματα.

Το δίλημμα των εθνικών εκλογών είναι εάν θα υπάρχει συνέχεια στις μεταρρυθμίσεις και την ανάπτυξη της χώρας. Εάν θα υπάρξει επιτέλους οικονομική, θεσμική και πολιτική σταθερότητα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε νέα δεδομένα: 4η βιομηχανική επανάσταση, δημογραφικό πρόβλημα, brain-drain. Χάνουμε ό,τι πολυτιμότερο έχει ο τόπος, τους νέους ανθρώπους”.

Δείτε τα αποσπάσματα της εκπομπής: