Προϋπολογισμός, Εξοπλιστικά, Καμμένος: Η Κυβέρνηση ξέμεινε από ψέματα!!!
Συνέντευξη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 fm

Συνέντευξη παραχώρησε χτες Τρίτη 12 Δεκεμβρίου η Χαρά Κεφαλίδου στο ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM και στους δημοσιογράφους Σωτήρη Ξενάκη και Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Αναφορικά με τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2018, η συζήτηση του οποίου συνεχίζεται και σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, η Χαρά Κεφαλίδου επεσήμανε την ανάγκη άμεσης αλλαγής του μείγματος πολιτικής που ακολουθεί η Κυβέρνηση «Θυσιάζει κυνικά τη μεσαία τάξη, δηλαδή ό,τι πιο παραγωγικό έχει η χώρα, για να σώσει τους χαμηλοσυνταξιούχους. Μα ούτε αυτούς δεν προστατεύει! Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κυβερνητική τακτική της υπερφορολόγησης, της υπεραπόδοσης και τελικά της φτωχοποίησης. Και σε αυτούς τους φτωχοποιημένους πολίτες βάζει και περιοριστικά κριτήρια στο κοινωνικό μέρισμα για να τους αποκλείσει».

Σχετικά με την κοινή πρόταση Νόμου που κατάθεσε η ΔΗΣΥ και το Ποτάμι για την προστασία της Α’ κατοικίας η Χαρά Κεφαλίδου σημείωσε: «Η Κυβέρνηση κοροϊδεύει τους πολίτες λέγοντάς τους ότι ο Νόμος Κατσέλη τους παρέχει επαρκή προστασία. Αυτό τελειώνει στις 31.12.2017. Ο φόβος της για τα επεισόδια στα Ειρηνοδικεία την οδηγεί στην επίσπευση της απόφασης για τη διενέργεια αποκλειστικά ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Με απλά λόγια: σε ένα γραφείο συμβολαιογράφου θα χάνεις το σπίτι σου και θα το καταλαβαίνεις μετά».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την αντίδραση των κομμάτων της Αντιπολίτευσης στην Επιτροπή Εξοπλιστικών και Άμυνας και τη μη ψήφιση των δυο διακρατικών συμφωνιών που κατέθεσε ο Υπουργός Άμυνας σημείωσε: «Δεν είναι συνηθισμένη αυτή η αντίδραση στον κοινοβουλευτικό βίο της χώρας μας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε τι έχουμε ζήσει το τελευταίο διάστημα με τον κ. Καμμένο και τις καθημερινές αποκαλύψεις για τις αδιαφανείς συνεργασίες του με τον κ. Παπαδόπουλο. Το γυαλί έχει σπάσει. Δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη από την αντιπολίτευση στο πρόσωπο του Υπουργού Άμυνας», ενώ σχετικά με την προσπάθειά του να εμπλέξει και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση, τη χαρακτήρισε ως αήθη συμπεριφορά και πρωτόγνωρη για τα κοινοβουλευτικά χρονικά, επισημαίνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Υπουργός Άμυνας μετέρχεται τέτοιων μεθόδων, προσθέτοντας: «Κατά καιρούς προχωρά σε διάφορες ‘καταγγελίες’ χωρίς ποτέ όμως να τις έχει τεκμηριώσει. Η τακτική του συμπυκνώνεται σε δυο λέξεις: λάσπη και συκοφαντία».

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: