Το 2017 πρέπει να είναι χρονιά ευθύνης, σοβαρότητας συνέπειας και εθνικής συνεννόησης
Συνέντευξη στο ENA Channel (βίντεο)

Συνέντευξη στο ENA Channel, και την εκπομπή «ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ» με τον Σπύρο Λάτσα, έδωσε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου η Βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου για τις τελευταίες εξελίσεις στην πολιτική επικαιρότητα και το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς.

Χρονιά μετάβασης χαρακτήρισε το 2017 η Βουλευτής. “Μια χρονιά σημαντική σε σχέση με τις εξελίξεις. Με τα λάθη μας αλλά και τις πάρα πολλές σωστές επιλογές που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε αφήσει ένα σημάδι στις εξελίξεις, στην κοινωνία και στην πολιτική σκηνή και θέλουμε αυτό τον ηγετικό ρόλο να τον ανακτήσουμε και μάλιστα ταχύτατα“.

Η Βουλευτής, εκτός των άλλων, αναφέρθηκε στα σοβαρά θέματα συνεννόησης που υπάρχουν μεταξύ Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης:”Ζούμε έναν αποκλεισμό της Αντιπολίτευσης από τα Υπουργεία. Είναι πολύ αρνητικό να επισκέπτονται Υπουργοί της Κυβέρνησης έναν Νομό και να μη το γνωρίζουν οι Βουλευτές της Αντιπολίτευσης. Κατά καιρούς έχουν περάσει από τη Δράμα Υπουργοί είτε για να δουν επί τόπου κάποια θέματα είτε να τα συζητήσουν με τους τοπικούς φορείς και ουδέποτε κλήθηκα να συμμετέχω. Αυτό δε βοηθάει, η συμβολή όλων μας είναι πολύ σημαντική“.

Δείτε το σχετικό βίντεο: