Χαρά Κεφαλίδου: Θερμά συγχαρητήρια στη “Δόξα Βώλακα”.
Δήλωση Χαράς Κεφαλίδου για την “ΔΟΞΑ Βώλακα”

Η Χαρά Κεφαλίδου, υποψήφια βουλευτής Δράμας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α ‘ ΕΠΣ Δράμας 2022-2023 από την ποδοσφαιρική ομάδα “Δόξα Βώλακα”, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι η πρώτη φορά στα 46 χρόνια τής ιστορίας της που η “ΔΟΞΑ Βώλακα” στέφεται πρωταθλήτρια Α ‘ ΕΠΣ Δράμας, σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα καθ’ όλη τη διάρκειά του, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, όπου 3 ομάδες διεκδικούσαν την 1η θέση.

Είμαι περήφανη που ένα μικρό ακριτικό χωριό, ο Βώλακας Δράμας, με το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας να απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές γέννημα – θρέμμα του χωριού, κατάφερε έναν άθλο, με πάθος και δύναμη ψυχής και αναδείχθηκε η καλύτερη ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα του νομού Δράμας.

Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές, τους διοικούντες, τους παράγοντες και σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτή. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι αποτέλεσμα της σοβαρότητας και της προσήλωσης στον στόχο αυτό, με συνέχεια, συνέπεια και άρτια οργάνωση της λειτουργίας του Σωματείου, σε όλα τα επίπεδα, έχοντας ως 12ο παίκτη όλο τον κόσμο του χωριού, σαν μια γροθιά, δίπλα στην ομάδα τους.

Αποτελεί επιβράβευση της επιμονής και του ‘ευ αγωνίζεσθαι’ της ομάδας, όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα μεγάλο Μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της αξιοθαύμαστης επιτυχίας.

Εύχομαι η συνεχόμενη ανοδική πορεία των τελευταίων ετών να συνεχιστεί και στις ακόλουθες δοκιμασίες, με την ομάδα, τη Διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο ενωμένους, για την κατάκτηση της επόμενης σπουδαίας πρόκλησης, των μπαράζ της Γ΄ Εθνικής.

Υγεία και δύναμη για τη συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.»