Day: September 10, 2020

Χαρά Κεφαλίδου: Ζητείται σοβαρότητα!
Δήλωση Χαράς Κεφαλίδου για το αλαλούμ με το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας στα δημοτικά σχολεία

«09.09.20 Εγκύκλιος (Αρ. Πρωτ.: Φ7/118240/ Δ1) Υπουργείου Παιδείας: «….  κατά την πρώτη ημέρα του διδακτικού έτους και ειδικά για φέτος λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί αγιασμός και ενημέρωση για τα μέτρα πρόληψης από τον κορωνοϊό. Οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν από τις σχολικές μονάδες».

09.09.20 Συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Παιδείας για την πρώτη ημέρα στα σχολεία «… πέρα από τον αγιασμό και την παραλαβή των βιβλίων θα υλοποιηθεί κανονικά το διδακτικό ωράριο». (https://www.esos.gr/arthra/69311/ypoyrgos-kanonika-didaktiko-orario-ti-deytera-prin-kai-meta-ton-agiasmo)

 Το απόλυτο αλαλούμ για ακόμη  μια φορά! Οι εκπαιδευτικοί ευτυχώς ξέρουν. Εφαρμόζουν τις Εγκυκλίους. Οι γονείς όμως που ενημερώνονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τί να προγραμματίσουν;

Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε αναζητείται σοβαρότητα».

Ελλείψεις Ναυτοδιδασκάλων στις ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού
Κατάθεση Ερώτησης προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Αρ.Πρωτ.9423/10.09.2020

Ερώτηση κατέθεσε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας, μαζί με τον Βασίλη Κεγκέρογλου, βουλευτή Ηρακλείου και τον Δημήτρη Μπιάγκη, βουλευτή Κέρκυρας προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σχετικά με τις ελλείψεις Ναυτοδιδασκάλων στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού.

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Περισσότερα…

Λύση στο πρόβλημα εκπόνησης μελετών από τους Δήμους, μέσω δημοσίων συμβάσεων
Κατάθεση Ερώτησης προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών & Μεταφορών Αρ.Πρωτ.9435/10.09.2020

Με ερώτηση που κατέθεσε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής προς τα Υπουργεία Εσωτερικών και Υποδομών & Μεταφορών, ζητούν λύση στο πρόβλημα εκπόνησης μελετών από τους Δήμους, μέσω δημοσίων συμβάσεων.

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:
-Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο
-Υποδομών και Μεταφορών, κ.Κ.Καραμανλή

Περισσότερα…