Day: July 3, 2017

Το εγχείρημά μας πρέπει να επαναφέρει μια γλώσσα που ο χώρος μας – κακά τα ψέματα – έχει καιρό να μιλήσει. Τη γλώσσα της ειλικρίνειας, της λογικής, της σύνεσης και της συνέπειας
Συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 στους 102fm

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου η Χαρά Κεφαλίδου βουλευτής Δράμας, στο ραδιοφωνικό σταθμό 102 FM της ΕΡΤ3 και στη δημοσιογράφο Ασπασία Βούζη, με θέμα το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που ολοκληρώθηκε χθες.

Ακολουθούν τα κύρια σημεία της συνέντευξης:

Για διαδικασίες και αποτελέσματα Συνεδρίου: «Πολύ θετική και γόνιμη διαδικασία. Το εγχείρημα αφορά μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Αυτό φάνηκε από τους 3.000 συνέδρους που ήρθαν παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η συμμετοχή του κόσμου και κυρίως τα πορίσματα που βγήκαν μας γεμίζουν αισιοδοξία. Υπάρχει με σαφή τρόπο καταγεγραμμένη η πορεία από εδώ και μπρος. Ξεκινάμε με την εκλογή επικεφαλής τον Οκτώβριο του 2017. Έχουμε την Ανεξάρτητη Επιτροπή Δεοντολογίας ως καταλύτη της διαφάνειας. Σημαντικό ότι θα ηγηθεί ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Αλιβιζάτος.

Περισσότερα…

Εγκατάλειψη στο ΟΑΚΑ – Σοβαρός τραυματισμός αθλητή
Ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού και τον αρμόδιο Υφυπουργό

Ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Κονιόρδου και τον αρμόδιο Υφυπουργό κο Βασιλειάδη κατέθεσε σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και υπεύθυνη του Τομέα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αναφορικά με τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και που είχαν ως συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό του αθλητή επί κοντώ Κώστα Φιλιππίδη. 

Περισσότερα…

Συνέντευξη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης
Συνέντευξη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91.5 fm

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου η Χαρά Κεφαλίδου βουλευτής Δράμας, στη δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης 91.5FM, στην εκπομπή “Πολιτική Επικαιρότητα” και στους δημοσιογράφους Αργύρη Καρδάρα και Μηνά Αρτόπουλο, με θέμα το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που ολοκληρώθηκε χθες.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη: