Η Χαρά Κεφαλίδου για την Ερώτησή της προς τον Υπ.Υγείας για την ίδρυση Αιματολογικής Κλινικής στο ΓΝ Καβάλας
Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Radio 88.6 Καβάλας FM

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, η Χαρά Κεφαλίδου βουλευτής Ν. Δράμας του Κινήματος Αλλαγής, στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Radio 88.6 Καβάλας σχετικά με την Ερώτησή της στον Υπουργό Υγείας για το μείζον ζήτημα της ίδρυσης Αιματολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Η Βουλευτής υπενθύμισε ότι : “Τον Νοέμβριο του 2019 κατάθεσα σχετική Αναφορά η οποία όμως ουδέποτε απαντήθηκε. Η Αιματολογική Κλινική αποτελεί αδήριτη ανάγκη που επισημαίνεται συνεχώς από γιατρούς και ασθενείς. Πρόσφατα η Περιφέρεια ΑΜΘ με ομόφωνο ψήφισμά της, ζήτησε την ίδρυση της Κλινικής που εδώ και χρόνια αποτελεί πάγιο αίτημα των συμπολιτών μας ασθενών με αιματολογικές παθήσεις.”

Η βουλευτής επισήμανε ότι : “Η Κλινική θα καλύψει θεραπείες που γίνονται εφ’ όρου ζωής με πολλούς ασθενείς να αναγκάζονται τελικά να τις σταματήσουν γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο δυσβάστακτο οικονομικό κόστος (μετακίνησης και διαμονής), αφού είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στη Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να κάνουν τις αναγκαίες για τη ζωή τους θεραπείες.”

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: