Χαρά Κεφαλίδου: Προφανώς όταν ο κ. Τσίπρας μιλούσε για το κόμμα των πολλών εννοούσε τα ρουσφέτια του
Δήλωση για προεκλογική προκήρυξη από το ΥΠΠΟΑ ανοιχτού διαγωνισμού με προϋπολογισμό 443.800 Ευρώ

Με αφορμή τη δημοσίευση Προκήρυξης από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη διενέργεια ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού που αφορά σε ψηφιακό έργο, με προϋπολογισμό 443.800 Ευρώ, η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας του Κινήματος Αλλαγής και υπεύθυνη Πολιτισμού και Αθλητισμού προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αν και σε αποδρομή, συνεχίζει σταθερά το προεκλογικό της έργο.
Διόρισε «στο και πέντε» μερικούς καλλιτεχνικούς διευθυντές, προκήρυξε τη θέση για άλλους, ανανέωσε τις θητείες μελών διαφόρων διοικητικών συμβουλίων. Πρωτοφανές όργιο τακτοποιήσεων.
Δεν περιορίζεται όμως μόνο σε αυτό! Με ημερομηνία 11 Ιουνίου, δηλαδή μετά την επίσημη εξαγγελία των εκλογών και άρα σε κανονική προεκλογική περίοδο, η κυρία Ζορμπά προχώρησε στη δημοσίευση ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού για ψηφιακό έργο, με προϋπολογισμό σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ. Η ηγεσία του Υπουργείου προσπαθεί με κάθε τρόπο να προκαταλάβει τόσο την αγορά όσο και την επόμενη Κυβέρνηση.
Προφανώς όταν ο κ. Τσίπρας μιλούσε για το κόμμα των πολλών εννοούσε τα ρουσφέτια του. Η επόμενη Κυβέρνηση οφείλει να επανεξετάσει το σύνολο των προεκλογικών, αλα ΣΥΡΙΖΑ, διαγωνισμών και εάν χρειαστεί να τους ακυρώσει».