Άλλη μια φορά με τον μανδύα της ανταπόκρισης της Κυβέρνησης σε ένα μείζον θέμα κοιτάτε να βολέψετε κομματικούς φίλους σας
Ομιλία στην Ολομέλεια επί της τροπολογίας για Διορισμό Επιτρόπου στην ΑΕΠΙ (βίντεο)

«Ως πάρα πολύ πρόχειρη και ασυνάρτητη που δεν πρόκειται να λειτουργήσει», χαρακτήρισε η Χαρά Κεφαλίδου βουλευτής του Νομού Δράμας και υπεύθυνη του τομέα Πολιτισμού της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, την τροπολογία που έφεραν σήμερα Πέμπτη 23 Μαρτίου τέσσερις βουλευτές της Κυβέρνησης και αφορά στην επιβολή διοικητικού μέτρου σε Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης.

«Ο διορισμός Επιτρόπου γίνεται με απόφαση Υπουργού. Εδώ δεν συζητάμε για Επίτροπο αλλά για Κομισάριο!», τόνισε η Χαρά Κεφαλίδου και πρόσθεσε ότι η Κυβέρνηση φέρνει άλλη μια εκπρόθεσμη (σημ. κατατέθηκε σήμερα στις 11:00 π.μ.) τροπολογία που την εξυπηρετεί από πολλές απόψεις, αλλά δεν στηρίζει τους δημιουργούς και τους χρήστες της ΑΕΠΙ.

«Το σίγουρο είναι πως άλλη μια φορά με τον μανδύα της ανταπόκρισης της Κυβέρνησης σε ένα μείζον ζήτημα εσείς κοιτάτε να βολέψετε καταστάσεις και κομματικούς σας φίλους. Ντροπή επιτέλους! Φτάνει αυτή η αισχρή τακτική σας. Την μάθαμε την ξέρουμε και την βαρεθήκαμε» πρόσθεσε η βουλευτής καλώντας την Κυβέρνηση να την αποσύρει.

Δείτε το σχετικό βίντεο: