Τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι όταν πέσει το μαύρο στα κανάλια;
Συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής του ΣΚΑΪ "Τώρα" με την Άννα Μπουσδούκου (βίντεο)

“Είναι αυτονόητο ότι έπρεπε να μπει μια τάξη στο τηλεοπτικό περιβάλλον. Δε μπορείς όμως να καταργείς ανεξάρτητες αρχές, όπως είναι το ΕΣΡ, με προφάσεις ότι δε μπορεί να συμπληρωθεί ο αριθμός των μελών και ξεκινάς μια διαδικασία όπου παντοκράτορας είναι ο κ.Παππάς.  Είναι ντροπή για τη δημοκρατία μας, ντροπή για την ελεύθερη άποψη και τη γνώμη, εν έτει 2016” επισήμανε η Βουλευτής Δράμας, Χαρά Κεφαλίδου, στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Τώρα” με την Άννα Μπουσδούκου, την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

“Είναι μια επίδειξη ισχύος της Κυβέρνησης. Ο δε αριθμός των τεσσάρων αδειών είναι ένα πολύ μεγάλο ερώτημα. Ό,τι μελέτες Φλωρεντίας και να καταθέσουν δε μπορούν να πείσουν την κοινή γνώμη διότι ενώ έχουν ως πρόκριμα το τίμημα, οι άδειες πρέπει να είναι τέσσερις. Και γιατί να μην είναι δέκα; Εάν μπορούν μέσω του τιμήματος να έχουν περισσότερα έσοδα; Γιατί αυτό είναι ένα επιχείρημα που ακούμε από την Κυβέρνηση, ότι σε μιά εποχή κρίσης προσπαθούμε να έχουμε έσοδα και το μόνο κριτήριο είναι τελικά το τίμημα.”

“Το ερώτημά μου είναι πως πατάσσεται η διαπλοκή όταν δεν υπάρχει κανένα κριτήριο για το ποιόν των συμμετεχόντων; Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ρίσκο για το που θα καταλήξει, με όλα αυτά τα τεχνικά προβλήματα, με τις αντισυνταγματικότητες που υπάρχουν, με το αν θα αποφανθεί το ΣΤΕ εκ των υστέρων. Θα μπούμε σε ένα φαύλο κύκλο, μία περιπέτεια που δε θα τελειώσει, ακόμα κι αν τελικά δοθούν οι τέσσερις άδειες.”

Απευθυνόμενη στην κα Καρακώστα ρώτησε:“Τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι όταν θα πέσει το μαύρο στα κανάλια που δε θα αδειοδοτηθούν;”

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής: